Când tragem linie si ticluim noi proiecte

Scris de:

Plans for 2015La mulți ani și bine v-am regăsit în 2015! Sperăm că ați petrecut frumos de Sărbători și că v-ați încărcat din plin bateriile pentru un nou sezon cu spor.

Pentru Positive Projects anul care s-a încheiat a fost unul cu totul special. A fost anul în care ideea din spatele inițiativei a prins contur, anul în care am însoțit primii pași ai unor proiecte frumoase, menite să creeze o lume mai bună. Nu putem decât să fim recunoscători pentru oamenii minunați pe care am avut oportunitatea să-i cunoaștem și pentru senzația extraordinară de a regăsi viziunea noastră în atât de multe locuri și situații.

Vă mulțumim așadar că ați fost alături de noi în 2014, cu atât mai mult cu cât orice început de drum are și părțile sale dificile! De asemenea, sperăm că multe din parteneriatele frumoase care au luat naștere în acest an vor continua și în 2015.

Puțin despre trecut

Pe scurt, 2014 a însemnat:

Retrospectiva 2014După cum e firesc, ne-am bucurat de reușite, am învățat din greșelile trecutului (și ne pregătim să facem altele noi), fiind însă într-o continuă evoluție. În plus, alături de partenerii noștri, așteptăm cu emoții să mai culegem, la început de 2015, o parte din roadele muncii din anul care a trecut pentru a vedea cât mai multe proiecte pozitive finanțate și apoi implementate cu succes.

Privind ”cu telescopul” către viitor

Agenda anului care tocmai a început se anunță una plină, însă vom păstra o parte din surprize pentru timpul lor.

Printre proiectele ticluite în primele luni ale lui 2015, veți putea regăsi:

– Programul ”NGOs talk…”, debutând la finalul lunii ianuarie cu sesiunea interactivă ”NGOs talk FINANCE” și la mijlocul lunii februarie cu seminarul ”NGOs talk PROJECTS”;

– Continuarea sesiunilor din cadrul Programului ”Bazele fiscalității pentru antreprenori”;

– O multitudine de sesiuni privind metode și tehnici de dezvoltare, adaptate specificului și nevoilor fiecărei organizații în parte.

De asemenea, printre proiectele notabile ale acestui an se numără și lansarea primului ”NGO Accelerator Programme” cu o perspectivă complexă din Romania, pentru care am identificat deja o serie de parteneri cheie.

Dar, cum spuneam, vă vom dezvălui mai multe pe parcurs! Până atunci, sperăm să ne (re)vedem cu bine la ”NGOs talk FINANCE”, unde membrii ONG-urilor mici și mari pot învăța cum pot trece cu brio de perioada planificărilor anuale și a raportărilor financiare, ce trebuie să știe despre mecanismul sponsorizărilor pentru a-l putea utiliza eficient și o multitudine de mici trucuri și instrumente care le pot face activitatea mai ușoară pe parcursul întregului an. Totul într-o formă accesibilă, cu exemple concrete, izvorând din practica ONG-urilor locale. Detaliile de participare vor putea fi accesate în curând pe site-ul nostru.

Încheiem urându-vă un an de poveste, cu bugete care să pară microscopice în raport cu realizările concrete!

0

Adauga un comentariu