Co:lab 24, transformarea radicala a unui ONG

Scris de:

Astazi ne bucurăm să venim cu vești noi despre Co:lab 24, un proiect deosebit, dezvoltat și lansat de Agenția de design non-profit ”eLiberare Design”, în cadrul căruia Positive Projects are plăcerea de a fi partener principal.

picture for media articles

Transformare radicală a unui ONG: o nouă imagine și o nouă perspectivă în cadrul Co:lab 24, o sesiune de lucru maraton, de 24 de ore

Pentru prima oară în România, în doar 24 de ore, un ONG va trece printr-o transformare radicală și i se va dărui o nouă imagine și o nouă perspectivă. Toate acestea se întâmplă pe 28 martie 2015, la Impact Hub Bucharest, în cadrul Co:lab 24, o sesiune de lucru maraton, de 24 de ore, organizată de eliberare Design, o agenție de design non-profit. Printre serviciile oferite gratuit în cadrul a href=”http://www.colab24.ro/”>Co:lab 24 se număra: branding, website, conținut social media, strategie de fundraising, strategie de comunicare și multe altele.

Co:lab 24 va fi un catalizator pentru binele făcut de alții și va duce binele mai departe, ajutând ONG-ul beneficiar să își spună povestea. Acest lucru va duce la creșterea finanțării, a numărului de voluntari și a impactului social. ONG-urile care doresc să participe la Co:lab 24 au timp să se înscrie până pe 7 martie la adresa http://www.colab24.ro/ong/.

În cadrul sesiunii de lucru maraton își vor uni forțele persoane cu experiență în mai multe domenii: design, programare, comunicare, relații publice. Co:lab 24 încurajează ideea de colaborare și implicare în comunitate, prin urmare toți cei care doresc să contribuie cu talent și creativitate pot aplica până pe 20 martie la http://www.colab24.ro/colaborator/.

Principalii parteneri ai proiectului sunt Positive Projects, Bridging the Gap și Zephyr Group.

eLiberare - COLAB - Logo Design - Final - Transparent (1)

 Link-uri utile:

1.         Web-site Co:Lab 24: http://www.colab24.ro/.

2.         Web-site organizator, eliberare Design: http://www.eliberaredesign.ro/.

3.         Web-site locație sesiune de lucru maraton Impact Hub Bucharest: http://www.impacthub.ro/.

4.         Înscriere ONG-uri: http://www.colab24.ro/ong/.

5.         Înscriere colaboratori: http://www.colab24.ro/colaborator/.

6.         Website partener Zephyr Group: http://www.zephyrgroup.ro/.

Despre initiator

Logo eLiberare Design

eliberare Design este o agenție de design nonprofit care prin activitățile sale susține campanii de comunicare specifice organizațiilor neguvernamentale și proiectelor de RESPONSABILITATE SOCIAL CORPORATIVĂ.

0

Adauga un comentariu