Workshop „Friendly Finance” – 20 februarie 2019

Scris de:

Iată-ne ajunși la începutul lui 2019, moment uzual pentru un bilanț al anului ce tocmai s-a încheiat și perioadă propice rezoluțiilor. Dacă ești antreprenor, probabil că îți propui ca în acest an să faci lucrurile mai structurat în afacerea ta, cu mai mare atenție către implementarea unor strategii coerente și să urmărești atingerea unor rezultate financiare mai bune, indiferent că acestea se referă la un profit mai consistent sau la creșterea cifrei de afaceri, respectiv a cotei de piață.

Mai mult, poate că nu este prima dată când rezoluțiile de început de an includ astfel de obiective și te întrebi care sunt motivele pentru care acestea nu au fost în totalitate realizate. Cu siguranță, după o scurtă analiză, cauzele nu s-ar limita la un singur aspect (de cele mai multe vorbim despre un mix între lipsa de timp, de focus, de resurse materiale și umane), dar de cele mai multe ori un posibil răspuns este și lipsa cunoștințelor necesare unui manager financiar pentru o planificare adecvată și realistă.

În plus, nu știu dacă te-ai întrebat vreodată de ce expresia utilizată este de „a face un bilanț„… Chiar și de-ar fi să plecăm de la această formulare banală, ea ar trebui să ne dea de gândit dacă nu este cumva presupus că orice antreprenor sau manager ar trebui să poată citi și interpreta cu ușurință un set simplu de situații financiare, respectiv un bilanț, un cont de profit și pierdere (P&L) și o situație de tip cash-flow. Dar, pentru a putea face asta, ar trebui mai întâi de toate să înțeleagă foarte bine noțiunile financiare esențiale (activ, pasiv, capital, datorii, mijloace fixe, amortizare, provizioane etc.), să știe ce reprezintă mult-doritul profit și cum se calculează el, în esență. Ori, ați fi surprinși cât de frecvent explicarea acestor termeni simpli și extrem de folosiți reprezintă o reală provocare.

Partea bună este că aceste cunoștințe pot fi asimilate relativ ușor, cu efort și motivație susținută pe parcursul a câtorva luni. În cazul în care și tu simți că vrei să faci acest lucru, însă nu știi exact de unde să începi, te așteptăm cu drag la următorul workshop din cadrul Programului de educație financiară „Friendly Finance”, care va avea loc în data de 20 februarie 2019.

Afiș detalii workshop „Friendly Finance”click pe poză pentru afișare imagine mărită

Workshopul se va desfășura la Impact Hub Bucharest, pe Splaiul Unirii, nr. 165, în clădirea Timpuri Noi Square, TN02, Et. 1, Sala Londra, în intervalul orar 9:30 – 13:00 și 14:00 – 16:30.

Referitor la conținutul workshopului, acesta se va baza pe învățare experiențială, utilizând studii de caz și numeroase exemple din practică și va viza asimilarea unor concepte de bază, înțelegerea componenței și a rolului principalelor situații financiare, precum și utilizarea în practică a unor indicatori financiari esențiali. În cadrul acestui atelier, accentul va fi pe aspecte care țin de contabilitatea financiară, urmând a fi continuat în cadrul programului de un alt workshop ce va viza aspecte de planificare din contabilitatea de gestiune (planificat în martie 2019).

Limbajul folosit în cadrul workshop-ului va fi unul accesibil, acest program fiind dedicat tuturor antreprenorilor care vor să se „împrietenească” cu domeniul financiar, perceput adesea ca o arie rigidă, tehnică și mai puțin atrăgătoare. Pentru participarea în cadrul acestui program nu sunt necesare niciun fel de studii anterioare în domeniul financiar, el fiind potrivit și pentru persoane care activează în domenii tehnice sau creative.

Înscrierea se poate face fie completând formularul de înscriere (pe care îl puteți descărca prin link), fie utilizând formularul online de mai jos. Prețul se va încasa exclusiv prin transfer bancar în contul firmei, înainte de data evenimentului, pentru a putea garanta locul în cadrul Programului. În cazul în care beneficiați de un discount, puteți include codul Promo în formular și să achitați taxa redusă de participare. De asemenea, pentru înscriere înainte de data de 31 ianuarie 2019, se aplică o reducere de 10% la prețul standard. Discount-urile nu sunt cumulabile.

Costul acestui atelier este de 350 RON (inclusiv TVA) și include participarea, materialele de prezentare în format electronic și o pauză de cafea.

Completează acest formular online și urmează să îți transmitem prin e-mail factura proforma aferentă. Odată ce plata efectuată în baza acesteia este înregistrată (pentru eficientizarea procesului ne puteți trimite copia ordinului de plată prin e-mail), participarea la curs este confirmată și se emite factura fiscală. Simpla completare a formularului, fără plata taxei de participare, nu garantează rezervarea locului la curs.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

DATE PERSONALE

Prenume*

Nume*

Telefon mobil *

Email*

DATE DE FACTURARE

Te rugăm să completezi datele de facturare. Pentru persoane juridice, completează toate câmpurile, iar pentru persoane fizice completează adresa din buletin și CNP-ul.

Nume persoană juridică:*

Adresa *

CNP

CUI

Nr. înregistrare Registrul Comerțului

Spune-ne, pe scurt, cu ce se ocupă organizația/compania ta

De unde ai aflat de acest eveniment?

POLITICA DE PARTICIPARE LA EVENIMENTELE POSITIVE PROJECTS

Locurile vor fi confirmate în ordinea achitării taxei de participare. În cazul anulării participării cu mai mult de 72 ore înainte de eveniment, taxa de participare va fi rambursată, mai puțin un cost de administrare de 30%. În cazul anulării cu mai puțin de 72 ore înainte de eveniment, taxa de participare nu va fi rambursată.

Prezentul formular de înscriere constituie Contract între părți.

Sunt de acord cu politica de participare și cu prelucrarea datelor personale în vederea înscrierii la acest atelier. Datele personale vor fi prelucrate doar cu acest scop și în conformitate cu legislația în vigoare la data înscrierii.

Pentru a ne asigura că acest formular este completat de o persoană, te rugăm să completezi:

Vă așteptăm cu drag!

0

Adauga un comentariu