Piața locală este destul de generoasă atunci când vine vorba despre firme antreprenoriale care pot oferi suport în domeniul financiar și în formularea strategiilor de sustenabilitate (de ex. firme de contabilitate, consultanți fiscali, consultanți financiari independenți, firme care oferă coaching specializat pentru antreprenori etc.). Și atunci este firesc, desigur, să vă întrebați cu ce este Positive Projects diferită de celelalte alternative.

Mai jos regăsiți doar câteva dintre motive. Pe celelalte, sperăm să le descoperiți după ce ne veți cunoaște.

1. Resursă flexibilă, accesibilă pentru nevoi punctuale 

Utilizarea unei resurse flexibile este, în general, mai avantajoasă din punct de vedere al costurilor față de alternativele sale. Ea nu aduce o obligație recurentă de plată (cum ar fi un abonament lunar) și nici impozitul pe venit sau contribuțiile sociale aferente susținerii unui salariu.

O resursă flexibilă intervine doar în momentul în care este necesară, oferind o soluție eficientă în condițiile unui buget restrictiv.

Acest fapt face ca Positive Projects să fie consultantul potrivit pentru antreprenorii aflați la început de drum, care au nevoi specifice etapei de debut în afaceri, nevoi ce – de obicei – nu pot fi acoperite printr-un simplu contract de servicii de contabilitate  primară.

2. Orientare către învățare, nu doar consultanță 

Multe dintre serviciile oferite de către Positive Projects (despre care puteți afla mai multe aici) presupun abordare directă, față în față, adaptată nevoilor de dezvoltare personală ale antreprenorilor și directorilor de departament.

Dacă pentru un program personalizat de fitness putem apela la un antrenor personal, oare nu ar fi firesc ca și în afaceri să putem utiliza servicii dedicate de management financiar? Orice manager sau antreprenor poate dobândi astfel un câștig pe termen lung, îmbunătățindu-și cunoștințele de educație financiară pentru a le folosi atât în scop personal, cât și în scopul unei mai bune gestiuni a afacerii.

Programul Finance4All, un program ușor accesibil, de mentorat financiar individual, vă stă astfel la dispoziție, oferindu-vă acces la un consultant personal, cu peste 15 ani vechime în domeniul financiar.

3. Centru de informații specializate în antreprenoriat social

Apelarea la un centru de informații specializate salvează timp, înainte de toate. Informațiile obținute sunt direct adaptate nevoilor individuale, fără a mai fi necesar un efort suplimentar de prelucrare din partea beneficiarului.

În plus, multiplicăm efectul “lecțiilor învățate”, împărtășind din experiențele anterioare ale altor proiecte similare. Positive Projects are o bogată experiență de lucru din postura de consultant pentru sectorul non-profit, clienții noștri incluzând zeci de organizații neguvernamentale din România, pe care le-am însoțit pe drumul către succes, încă de la înființare.

pensulaLucrând cu Positive Projects, beneficiați de un transfer de know-how, misiunea noastră fiind aceea de a “forma” manageri sociali. Odată ce ați colaborat cu noi pentru dezvoltarea unui proiect, puteți adapta ușor metodologia pentru a o folosi și în cazul altor proiecte. Mai mult, rămânem în continuare alături de dumneavoastră pe parcursul derulării activităților viitoare și vă răspundem cu plăcere la întrebări.

Deși optăm pentru o abordare pragmatică, nu uităm cât de important este factorul motivație! În contextul dificil în care ne desfășurăm activitatea, perseveranța și menținerea atitudinii pozitive sunt cheile reușitei. Noi înțelegem din experiențe concrete cât de solicitantă este misiunea antreprenorilor sociali. Dar știm și că puțini mai sunt cei care reușesc să vâneze realizarea obiectivelor cu aceeași ambiție neobosită.

Împreună cu cei ce ne devin clienți, vrem să pictăm lumea în culori mai vii, implementând proiecte sociale de succes.

 • Onorariile noastre
  Onorariile noastre

  guarantee

  Pentru serviciile de consultanță oferite antreprenorilor, managerilor, persoanelor fizice autorizate, societăților comerciale și ONG-urilor, onorariile se bazează pe rate orare care reflectă timpul necesar prestării serviciilor, gradul de responsabilitate implicat, experiența și nivelul cunoștințelor tehnice necesare.

  În funcție de criteriile de mai sus și complexitatea proiectului, ratele orare facturabile variază, în prezent, între 60 și 100 EUR + TVA. Pentru proiecte de mai mare anvergură sau pentru angajamente recurente contractate anticipat, în anumite condiții, se pot obține discount-uri de volum și de fidelitate.

  În urma stabilirii, de comun acord, a ariei serviciilor specifice, se va agrea și un număr de ore estimat pentru realizarea proiectului, pentru a vă permite o bună gestiune a costurilor.

  Pentru participarea la programele de pregătire profesională, prețul este specific fiecărui seminar în funcție de experiența formatorului, a invitaților speciali, precum și de nivelul tehnic la care sunt furnizate programele de training financiar (începător, mediu sau avansat).

  Pentru Positive Projects, promovarea educației financiare de calitate este parte din misiune. De aceea, în comunitățile din care facem parte, oferim adesea locuri la preț redus sau chiar gratuite membrilor la seminariile din cadrul programelor noastre de pregătire profesională.