Pentru ca ideile antreprenoriale să prindă viață, este nevoie de un strop de suflet și de puțin mai multă muncă.

Irina Popescu, fondatoarea Positive Projects, este cea care a venit cu primele ingrediente ale rețetei, pentru ca proiectele pozitive să capete contur. Însă alături de ea sunt mulți alții, fără de care reușitele de până acum nu ar fi putut exista.

Despre cei care, împreună cu Irina, contribuie la construirea inițiativelor de succes, puteți să aflați aici.

Pe Irina o puteți cunoaște foarte ușor. Și nu doar din cauza faptului că este extrem de vorbăreață. Este asemenea vouă, cu foarte mult entuziasm și energie.

Mai jos, câteva cuvinte despre ce aduce ea în cadrul inițiativei Positive Projects:

Background economic

studentulAbsolventă a Academiei de Studii Economice, Irina deține și un Master în Managementul Proiectelor Internaționale. De asemenea, pe parcursul carierei a finalizat cu succes numeroase programe de pregătire profesională, fiind în prezent membră a celei mai mari organizații profesionale globale din domeniul financiar – The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Marea Britanie. Ca specializare, pe lângă studiile contabile anterior menționate, Irina este specializată în domeniul fiscal, fiind membru activ al Camerei Consultanților Fiscali din România încă din anul 2010. În plus, întrucât este o susținătoare a eticii în afaceri, ea deține și o serie de acreditări internaționale recunoscute ca Manager de sustenabilitate. Postura de consultant este completată de cea de Formator acreditat de ANC.

Experiența profesională

angajatul

Având în prezent peste 16 ani de experiență în domeniul financiar și ca formator, Irina a debutat în carieră pe o poziție care viza prevenția fraudei și recuperarea prejudiciilor. Ulterior, a dobândit o bogată experiență în consultanța fiscală și de afaceri, lucrând timp de șase ani în KPMG, una din bine-cunoscutele companii de consultanță și audit (Big4). Din anul 2014, s-a dedicat exclusiv antreprenoriatului, încercând să transmită cât mai mult din cunoștințele sale celor care au ales să devină clienți ai Positive Projects.

Pasiunea pentru voluntariat

voluntarulIrina a fost voluntar activ încă din timpul liceului și continuă și în prezent să investească timp în beneficiul cauzelor de suflet din social și sănătate, pe lângă activitatea antreprenorială. Cele peste 1000 de ore de voluntariat dedicate în cursul anului 2013 proiectelor non-profit, i-au adus Irinei și o recunoaștere publică, fiind premiată în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor cu titlul de “Voluntarul anului în domeniul sănătate”.

 

 

Viziunea către viitor

Dacă o veți întreba pe Irina care este cea mai mare realizare a ei, vă va spune, firesc, ceea ce v-ar spune oriceparintele alt părinte. Ea este mămica mândră a unui băiețel care o învață zilnic să regăsească fericirea în lucrurile simple și al cărui zâmbet minunat îi oferă de 100 de ori mai multă energie decât cea mai tare cafea. Din fericire, este un copil suficient de înțelegător pentru a-i da voie ca, în timpul ei liber, să se ocupe și de proiecte pozitive. Mai mult, îi oferă motivația intrinsecă de a investi cât de mult într-o educație adecvată pentru viitorul copiilor din România, prin ateliere dedicate adulților, dar și celor mici.

Social media

Pe Irina o puteţi găsi și pe: